Projecció pel·lícula asiàtica de terror 11a edició

Dijous 16 març 2023, 21h-23h

Projecció de pel·lícula asiàtica de terror, organitzat amb la col·laboració de CineDomingo i Tártaro Films. Preu: gratuït amb taquilla inversa.

Projecció pel·lícula asiàtica de terror 11a edició

21:30h Inici acte

Film / Indonesia (2022) / Direcció: Helfi Kardit 3 estudiants (Thalia, Erlan i Ahmad), amb especialització en psicologia, estudien una pacient mentalment malalta, per al seu material de tesi. La Nina té 19 anys i pateix una malaltia mental des de fa 3 anys. Tot i que sembla curada, torna a recaure constantment. Una pel·lícula que fa servir l’estil fals documental i metratge trobat, per endinsar-nos cada cop més, en una espiral de pur terror, i que ens ho farà viure en primera persona. Dirigida per Helfi Kardit, poc conegut al nostre país, però amb una llarga trajectòria a Indonesia, de prop de 20 anys, amb preferència pel cinema de terror. Ens trobem davant d’una obra impactant i dura, ideal per experimentar el terror des de dins.

BEFORE NIGHT FALLS

Film / Indonesia (2022) / Direcció: Helfi Kardit
3 estudiants (Thalia, Erlan i Ahmad), amb especialització en psicologia, estudien una pacient mentalment malalta, per al seu material de tesi. La Nina té 19 anys i pateix una malaltia mental des de fa 3 anys. Tot i que sembla curada, torna a recaure constantment.
Una pel·lícula que fa servir l’estil fals documental i metratge trobat, per endinsar-nos cada cop més, en una espiral de pur terror, i que ens ho farà viure en primera persona. Dirigida per Helfi Kardit, poc conegut al nostre país, però amb una llarga trajectòria a Indonesia, de prop de 20 anys, amb preferència pel cinema de terror. Ens trobem davant d’una obra impactant i dura, ideal per experimentar el terror des de dins.