Matinal infantil 11a edició

Dissabte 18 març 2023, 10:30h-12h

Matinal infantil amb projecció de curt i pel·lícula d’animació, organitzat amb la col·laboració de “El Bombeto”. Preu: gratuït amb taquilla inversa.

Matinal infantil 11a edició

11:00h Inici acte

11:05h Projecció del Curt: "OPERACIÓN FRANKENSTEIN"

Curt / Espanya (2022) / Direcció: José María Fernández de Vega Tres germans decideixen crear el seu propi monstre de Frankenstein, a partir de la troballa a les escombraries d'un tros de maniquí. Però, com donar vida a la teva pròpia creació quan només comptes amb 7 anys i l'ajuda dels teus dos germans grans?

OPERACIÓN FRANKENSTEIN

Curt / Espanya (2022) / Direcció: José María Fernández de Vega
Tres germans decideixen crear el seu propi monstre de Frankenstein, a partir de la troballa a les escombraries d’un tros de maniquí. Però, com donar vida a la teva pròpia creació quan només comptes amb 7 anys i l’ajuda dels teus dos germans grans?

11:15h Projecció de la pel.licula: "EL PEQUEÑO VAMPIRO" (castellà)

Film / Alemanya (2017) / Direcció: Richard Claus, Karsten Kiilerich Rudolph és un noi de tretze anys que a més és vampir. La vida del jove es complica en el moment en què un prestigiós caçavampirs comença a perseguir-los a ell ia la resta del seu clan. Un simpàtic vampir adolescent i una pila d’altres vampirs, una familia humana que els tracta com a similars, i una pila d’aventures. Una pel·lícula ideal per introduïr als més petits en el cinema de terror. Molt divertida i recomenable per veure en familia.

EL PEQUEÑO VAMPIRO

Film / Alemanya (2017) / Direcció: Richard Claus, Karsten Kiilerich
Rudolph és un noi de tretze anys que a més és vampir. La vida del jove es complica en el moment en què un prestigiós caçavampirs comença a perseguir-los a ell ia la resta del seu clan.
Un simpàtic vampir adolescent i una pila d’altres vampirs, una familia humana que els tracta com a similars, i una pila d’aventures. Una pel·lícula ideal per introduïr als més petits en el cinema de terror. Molt divertida i recomenable per veure en familia.