Matinal jocs de taula de terror 11a edició

Dissabte 18 març 2023, 11:15h-13:30h

Matinal de jocs de taula de terror a càrrec de Jugalia i amb la col·laboració de la Biblioteca de Ponent. Preu: gratuït.

Matinal jocs de taula de terror 11a edició
Simultàniament a la matinal infantil, el dissabte 18 de març es durà a terme la MATINAL DE JOCS DE TAULA DE TERROR. De la ma de la tenda de jocs de taula Jugalia i de la Biblioteca de Ponent, aquest any incorporem la matinal de jocs, que esdevé una de les novetats d’aquesta edició XI del Festival. Aquest esdeveniment tindrà lloc de 11:15 a 13:30 a la Biblioteca de Ponent... i l’accés és gratuït!! Deixareu passar aquesta oportunitat??

MATINAL DE JOCS DE TAULA DE TERROR

Simultàniament a la matinal infantil, el dissabte 18 de març es durà a terme la MATINAL DE JOCS DE TAULA DE TERROR.
De la ma de la tenda de jocs de taula Jugalia i de la Biblioteca de Ponent, aquest any incorporem la matinal de jocs, que esdevé una de les novetats d’aquesta edició XI del Festival. Aquest esdeveniment tindrà lloc de 11:15 a 13:30 a la Biblioteca de Ponent… i l’accés és gratuït!!
Deixareu passar aquesta oportunitat??