Matinal als jardinets 11a edició

Diumenge 19 març 2023, 11h-13h

Matinal als Jardinets de l’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell amb titelles, microteatre, música amb DJ, tallers, paradetes i servei de bar. PER A TOTS ELS PÚBLICS! Preu: Gratuït.

Matinal als jardinets 11a edició

Paradetes

11:15h Teatre de titelles

Titelles / Teatre Arlequí El fill menor del moliner rep com a herència un tendre amic i nou company d’aventures, el Gat amb Botes. Gràcies a la seva intel·ligència i les seves habilitats portarà el seu amo a conèixer el Rei, enamorar-se de la princesa i convertir-se en un senyor amb terres i castells, el marquès de Carabàs!

EL GAT AMB BOTES

Titelles / Teatre Arlequí
El fill menor del moliner rep com a herència un tendre amic i nou company d’aventures, el Gat amb Botes. Gràcies a la seva intel·ligència i les seves habilitats portarà el seu amo a conèixer el Rei, enamorar-se de la princesa i convertir-se en un senyor amb terres i castells, el marquès de Carabàs!

12h Microteatre

Microteatre / Marta Fons i Beatriz Sanz

EL VIAJE MÁS LARGO

Microteatre / Marta Fons i Beatriz Sanz

12:20 Música amb DJ